11 daagse vliegreis Noord-Macedonië

26 mei t/m 5 juni 2020

Noord-Macedonië is een land vol historie met sporen uit het verleden, vele culturele bezienswaardigheden, maar ook een land met prachtige meren, bossen en gebergten. Het meer van Ohrid is één van de belangrijkste toeristische plekken in Noord-Macedonië. Het is één van de grootste meren van de Balkan en tevens één van de oudste meren ter wereld. Het meer is omringd door de hoge bergen van het nationale park Galicica en vormt een natuurlijke grens met Albanië. De flora en fauna van het meer van Ohrid zijn bijzonder te noemen. Vele soorten komen alleen hier voor. Befaamd zijn de forellen. Daarnaast wordt er van generatie op generatie een prachtige parel gekweekt in het meer. De stad Ohrid is één van de oudste Europese nederzettingen en staat sinds 1979 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De plaats Ohrid is samen met de badplaatsen Struga en het rustieke plaatsje Pestani het toeristische centrum van Noord-Macedonië. Tijdens deze reis verblijven wij in het de badplaats Struga, ca. 15 km van Ohrid, aan de bekende Drim rivier. Tegenwoordig is Struga een populaire badplaats met een gezellig centrum met winkeltjes en langs de Drim rivier staan overal terrasjes en kunt u ( zeer goedkoop) lunchen of dineren terwijl u uitkijkt over de rivier.

Vroegboekaanbieding, boeken vóór 15 oktober 2019 € 399,- per persoon. Na 15 oktober 2019 € 449,- per persoon.

Lees meer...

15e Tennistoernooi in Turkije

2 november t/m 11 november 2019

Na de successen van vorige jaren organiseren wij voor de 15e keer een tennistoernooi, de Vemde Travel Open.

Dit jaar organiseren wij, wegens groot succes, weer een Vemde Travel Beachtennis toernooi.
Will je net even iets anders naast het klassieke tennis? Of wil je meer dan alleen het klassieke tennis en houd je wel van wat uitdaging? Dan moet je meedoen aan het Vemde Travel Beachtennis toernooi.

Er worden volledige wedstrijden gespeeld. Hoewel het natuurlijk knokken is voor ieder punt, staan gezelligheid en sportiviteit voorop. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen speelt iedere deelnemer in ieder geval tot het einde van de week één of meerdere wedstrijden per dag. Deelname is mogelijk in één of twee onderdelen (enkel, heren- of damesdubbel, gemengd dubbel). U kunt zich inschrijven met of zonder partner. In het laatste geval proberen wij een passende medespeler/ster te vinden. Uiteraard zijn er met dit toernooi leuke prijzen te winnen.

Ultra All inclusive € 629,- per persoon. Vroegboekaanbieding, boeken vóór 1 juli 2019. Na 1 juli € 679,- per persoon.

Lees meer...

Turkije reis 2020

12 dagen: 14 t/m 25 april

 • Vliegreis Turkije v.v.
 • 11 overnachtingen in Hotel Side Star Beach
 • Verzorging: All Inclusive
 • Transfers luchthaven/Hotel v.v.
 • Vemde Travel reisbegeleiding

Vroegboek prijs 729-, voor 30 september

Lees meer...

16 daagse rondreis Suriname

12 september 2020 t/m 27 september 2020

Suriname, een smeltkroes van culturen! De koloniale gebouwen in de hoofdstad Paramaribo vormen één groot openluchtmuseum, waarin veel Nederlandse geschiedenis verborgen zit. Wandel over een van de vele plantages, waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. Maak schitterende tochten over het water met traditionele boten. Een bijzondere manier om het lokale leven te aanschouwen en dé manier om dolfijnen, brulapen en kaaimannen te spotten. Maak kennis met indianengemeenschappen en geniet van de totale stilte en de prachtige sterrenhemel in het Amazone regenwoud. Laat u verrassen door dit stukje Holland in de tropen.

De prijs per persoon bedraagt: € 2.455,00

Lees meer...

Hoe bereikt u ons?

 • Bonenburgerlaan 16
  8181 HE Heerde
 • 0578 - 69 4334
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Wij bellen u:

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:30 - 12:30 uur
13:30 - 17:30 uur

donderdagavond
op afspraak

vrijdagavond
19:00 - 21:00 uur

zaterdag
10:00 - 16:00 uur

Vraag uw reisspecialist - geheel vrijblijvend - om een second opinion
Ergens online een mooie vakantie gevonden maar twijfelt u nog? Uiteraard kunt u bij onze reisspecialisten - geheel vrijblijvend - een second opinion krijgen!