Reisbureau Vemde Travel is opgericht op 1 november 1987.

Jos Olde Nordkamp opende in het voormalige VVV kantoor aan de Bonenburgerlaan zijn eigen reisbureau. Al snel kwamen de eerste mensen voor informatie en boekingen. De klantenkring werd ieder jaar groter en groter. Steeds meer mensen wisten de weg te vinden naar de Bonenburgerlaan.

In 2007 is het originele pand gesloopt en is op het vertrouwde plekje een nieuw pand gezet met een bijbehorend nieuw interieur. Vanzelfsprekend is de gezellige uitstraling van het reisbureau behouden gebleven.

Ooit begonnen in 1992 als een eigen (jubileum)reisje naar Israel (5 jarig bestaan Vemde Travel) organiseren wij ieder jaar i.s.m. reisorganisaties een aantal Thema Reizen, zoals bijvoorbeeld de Turkije reis in het voorjaar en de bekende Tennisreis. Dat deze reizen een enorm succes zijn blijkt wel uit het feit dat deze reizen altijd snel volgeboekt zijn.

Over vemde

Wij werken  samen met betrouwbare, kwaliteitsorganisaties en beschikken over een breed assortiment. Of U nu een weekendje weg wilt in eigen land, een “losse”vlucht wilt reserveren of alleen een auto nodig heeft, droomt van een cruise, met een fly-drive zelf uw route bepaalt of kiest voor een kant-en-klare pakketreis, stedentrip of juist een verre reis op maat, op een goed advies kunt U vertrouwen.

Reist U liever vanaf een Duitse luchthaven dan bent U ook bij ons aan het goede adres. Wij werken ook samen met de Duitse touroperators.

Uiteraard maken wij uw vakantie compleet. Alles wordt voor U tot in de puntjes geregeld, zoals de reis- en annuleringsverzekering, het schipholvervoer en het eventuele visum. Wij adviseren ook als er vaccinaties aanbevolen worden.

Onze werkwijze waarbij gastvriendelijkheid, sfeer, gezelligheid en kwaliteit voorop staat, spreekt steeds meer mensen aan. Daarnaast stellen wij ons tot doel het uitbouwen van onze sterke basis als onafhankelijk kwaliteits-reisbureau.
Wij leggen de nadruk op goede en lange relaties met onze medewerkers en onze klanten.

Natuurlijk zijn wij aangesloten bij de A.N.V.R. en de S.G.R. zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Wij zijn trots op onze medewerkers die jaarlijks meer dan 5000 klanten een fijne vakantie, geslaagde groepsreis of een zakenreis verzorgen.

Mogen wij u uitnodigen om nader kennis met ons te maken via deze website, of kom gerust eens langs. De koffie staat klaar.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Hoe bereikt u ons?

  • Bonenburgerlaan 16
    8181 HE Heerde
  • 0578 - 69 4334
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Wij bellen u:

jos nieuw

Openingstijden

maandag
Gesloten

dinsdag en woensdag

09:30 - 12:30 uur
13:30 - 17:30 uur

donderdag
Gesloten

vrijdag
09:30 - 12:30 uur
13:30 - 17:30 uur

zaterdag
10:00 - 16:00 uur

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond bent u van harte welkom op afspraak.